Pianínóval gazdagodott a balatonfüredi vörös templom (veol.hu)

A balatonfüredi Krisztus király plébániatemplomnak ajánlotta fel pianínóját a paloznaki Mágustanya tulajdonosa. Csurgay Csaba tavasszal a csopaki orvosi rendelőnek ajánlott fel egy ózongenerátort a vírushelyzet idejére. Reméli, hogy ezzel egy kicsi hozzá tudott járulni ahhoz, hogy az emberek nagyobb biztonságban érezzék magukat. 

Csurgay Csaba vállalkozóként az idegenforgalomban tevékenykedik, így a belföldi turizmus egy fontos terület számára. Többek között innen az ismeretség Böröcz Istvánnal, a Balatonfüredi Turisztikai Egyesület elnökével.

Istvánnal egyik közös pontunk a zene szeretete. Egy telefonbeszélgetés során említettem neki, hogy szívesen elajándékoznám egyik kedves pianínómat olyan helyre, ahol másoknak örömükre szolgálna. István kapcsolt össze végül a plébániával

– mondta a vállalkozó a veol.hu-nak.

A hangszer október végén új helyére került, ahol minden bizonnyal sok örömöt és kellemes pillanatot okoz majd mind a használójának, mind a templom látogatóinak. Csaba szerint a pianínó ennél méltóbb helyre nem is kerülhetett volna. Az adventi időszak és a karácsony közeledtével az apró gesztusok felértékelődnek. Jó példákra pedig mindig szükség van. Lehet, hogy ami számunkra már nem hasznos, az egy másik ember számára nagy örömöt okozna.