Ovi-kori – ingyen tanulhatnak korcsolyázni a veszprémi gyerekek

A Veszprémi Jéglovagok minden évben szerveznek korcsolyaoktatást a Veszprém megyei óvodásoknak és iskolásoknak a veszprémi jégpályán. Az OVI KORI program október 24-én indul.

A korcsolya oktatás kiemelt szerepet kap a veszprémi jégpálya életében. Idén nyáron a jégpálya sátra különleges szigetelést kapott, ezért már szeptember végén elkészült a jég a veszprémi pályán – közölte a hirbalaton.hu-val László Márk marketing menedzser.

A jeges képzést szakképzett oktatók vezetik, előre egyeztetett időpontokban. A gyerekek számára a korcsolya mellett védőfelszerelést is biztosítanak.

A Jégpálya „Ovi-Kori” programjának a célja a jeges sport népszerűsítése mellett, a veszprémi hokicsapat utánpótlás nevelése. Miután a lurkók elsajátították a korcsolyázás alapjait, lehetőséget kapnak, hogy részt vegyenek a Veszprémi Jéglovagok hoki edzésein is.

Az „Ovi-Kori” programon kívül is várja a jégpálya a gyerekeket hétfőtől péntekig délelőttönként. November 17-től hétvégenként a nagyközönség számára is elindul a korcsolya oktatás, ahova szintén előjelentkezés szükséges.

November 20-án folytatódik a „Gyere hokizni” országos kampány, amelyhez csatlakozott a veszprémi jégpálya is.