Ötven új lakás épült fel Balatonlelle vízparti telkén (portfolio.hu)

Elkészült a Bayer Construct vállalatcsoport saját fejlesztésében és kivitelezésében megvalósult 50 lakásos társasház Balatonlellén, az egykori SZOT-üdülő helyén. A közvetlenül a vízparton fekvő Napfény Resort lakásait a fejlesztő berendezetten, gépesített konyhával, azonnal beköltözhető formában adja át az új tulajdonosoknak.

Társasházként újult meg Balatonlellén az egykori SZOT-üdülő. A szocializmus időszakában épült Napfény Hotel helyén egy 50 lakásos, közvetlenül a szabadstrandhoz kapcsolódó társasház és hozzá tartozó parkoló épült – írja a portfolio.hu.

A Napfény Resort a Bayer Construct beruházásban valósult meg. A két épületrészből álló projekt egyik különlegessége, hogy az A-épületrész földszint plusz hét emeletes magasságával Balatonlelle legmagasabb épülete, természetes örökpanorámával a tóra. A lakások belsőépítészeti terveit a LIMA Architecture & Interior Design készítette. A projektben a 48 négyzetméteres, kétszobás lakásoktól kezdve a 288 négyzetméteres penthouse lakásokig terjed a kínálat.