Ötödik alkalommal tartanak Bencés Bált Tihanyban (Tihanyi Visszhang)

Február 11-én, szombaton, 18 órai kezdettel, ötödik alkalommal rendezik meg a Tihanyi Bencés Bált a helyi iskolában.  A szervezők szerint igény van egy hangulatos farsangi bálra a vendégek visszajelzései alapján. A jelenlegi helyzetre való tekintettel visszafogottabb lesz az ételkínálat, de a program, a kiváló tánc és zene, a baráti találkozások és a bencés családiasság garancia arra, hogy mindenki jól érezze magát.

 

A bál jótékonysági iskolai bál lesz, tehát az aula mellett feldíszített tantermek is a vacsora és a mulatság helyszínéül szolgálnak – írja a Tihanyi Visszhang.  Nemcsak a tihanyiakat és a környékbelieket hívják a mulatságba, hanem az iskola „öreg” diákjainak is javasolják, ragadják meg az alkalmat és keressék meg régi osztálytársaikat, jöjjenek el együtt, és mulassanak a bálon. A batyus bálra szívesen fogadnak hidegételeket, sós és édes süteményeket, italokat a szervezők.

A hajnalig tartó mulatság tánczenéjét Magyarország TOP 3 rendezvény zenekarának egyike, a Pesty Party Showband szolgáltatja. A korábbi években emlékezetes fényképek készültek a különböző álarcokat felpróbálókról, családi-baráti társaságokról a fotósarokban, ez most sem lesz másként.

A rendezők várják, és tiszteletteljes köszönetet mondanak mindazoknak, akik értékes tombolafelajánlással támogatják a bált, ezeket az iskola portáján lehet elhelyezni, ahol a jegyárusítás is zajlik. A tombolabevételből ebben az évben is a Tihany Iskoláért Alapítvány nemes céljait támogatják.

A belépőjegy 9900 forintba kerül, amely tartalmazza a vacsorát (töltött káposzta parasztkenyérrel) a korlátlan italfogyasztást, és a zenei-kulturális programokat. Támogatói jegyet is lehet vásárolni, 20 ezer forint értékben, a jegyek az iskola portáján vásárolhatók meg.