10 millió Fa: Kisapátiban lesz az 5. születésnapi buli Isten ültessen sokáig címmel, ahol minierdőre gyűjtenek

A 10 millió Fa 2019. július elején egy Facebook bejegyzésből életre kelt, 10 millió fa ültetésére vállalkozó, politikamentes, környezetvédelmi kezdeményezés közösségi oldalának ma már 51 ezer követője van. Az ötödik évfordulón július 6-án, a Badacsony közelében található Kisapátiban rendeznek ünnepet 10 órától 22 óráig az önkéntesek, partnerek, támogatók Isten ültessen sokáig címmel. A nyilvános rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várnak.

 

A meghívó így szól:

Kedves Barátunk!
Sok szeretettel várunk július 6-án Kispátiban a 10 millió Fás Pagonyban, hogy együtt ünnepelj velünk.
Leírhatatlanul sok feladat, együttműködés, tanulás, visszajelzés, esemény van mögöttünk, napokig sorolhatnánk akár a dátumokat, akár a helyszíneket vagy az önkénteseket, társakat, partnereket. És persze a fákat, melyből aprót és égig érőt az országban széltében és hosszában, erdőn és mezőn, faluban és nagyvárosban ültettünk.
Gyere el, hogy egy pohár bor, egy tál bográcsos étel mellett közösen újraélhessük az elmúlt 5 évünket és beszélgethessünk az előttünk álló 5-10 év terveiről. Gyere el, ha részese voltál bármilyen módon és gyere akkor is, ha csak most kapcsolódnál vagy kíváncsi vagy ránk.
Egész napos mulatsággal várunk.
Délelőtt mozgásos, bevonós, ráhangolódós, játékos időtöltésre számíthatsz ebédig, utána kerekasztal beszélgetések, előadások, koncertek lesznek. (Részletesebb program később lesz.)
Az esemény ingyenes lesz, de megköszönjük ha hozol magaddal batyus kaját és/vagy piát és mivel születésnapunk van örülünk az ajándéknak. De hogy ne kelljen ilyesmin törni a fejed, az egyszerűség kedvéért….
Kerekerdőt kérünk születésnapunkra 
A születésnapi kampányunkba egy szép kerek Miyawaki minierdőre gyűjtünk az ELTE Nagytétényi úti kollégiuma elé. Ehhez 3 millió Ft-ot szeretnénk összegyűjteni.
Hozzájárulással beszállhatsz a megvalósulásába
https://cause.lundadonate.org/10milliofa/istenultessensokaig
vagy lehetsz akár Te is kerekerdő Nagykövet:
https://forms.gle/JA7DHNFBdQW7GbiUA
Hogy mindenkinek jusson meleg ebéd és hideg ital jó lenne tudni hányan jöttök. Nem kötelező regisztrálni de megköszönjük, ha megteszed:
https://forms.gle/Z8iZ1DxC4uwLeuo3A