Ördög Nóráék bejelentették: tovább terjeszkedik a Nekem a Balaton (penzcentrum.hu)

A “Nánásiék” közösségi média felületein jelentette be élő adásban Nánási Pál és Ördög Nóra, hogy a két balatonakarattyai boltjuk után egy harmadikat is nyitnak, méghozzá Balatonfüreden – számolt be a penzcentrum.hu.

 

“Megyünk tovább, nyáron már Balatonfüreden is Nekem a Balaton!” – írták a Facebookon, ahol egyúttal azt is kihirdették, hogy a terjeszkedés miatt szükségük lesz a nyári szezonra újabb csapattagokra, várják az önéletrajzokat. A videóból az is kiderül, miben lesz hasonló, illetve más a füredi Nekem a Balaton profilja, mint az akarattyai helyeké.

“Megyünk tovább! Végül is a Balaton elég nagy, egyszer talán körbeérünk” – mondta Nánási Pál a videóban, hozzátéve: “A kíváncsiságunk visz minket tovább.” Balatonfüred egy komoly lépés, komoly döntés és egy nagy falat – emelte ki Ördög Nóra, viszont hangsúlyozta, hogy a Csücsök – a második balatonakarattyai üzletük – is folyamatosan fejlődik közben.

Ezúttal nem fognak nagy építkezésbe, hanem bérelni fognak egy helyet Füreden, méghozzá a Halászkert mellett. “Visszatérünk a gyökerekhez” – mondta Ördög Nóra, és kifejtette, hogy egy ahhoz hasonló kisboltot kell elképzelni, mint amivel eredetileg indultak Akarattyán. Sokan kérdezték kommentben, hogy megmaradnak-e az akarattyai üzletek – erre a válasz, hogy természetesen igen. Az is kiderült, hogy nem csak nyáron lesznek nyitva a tervek szerint.

A nyitás pontos idejét még nem merték bejelenteni, ezért csak annyit mondtak el, hogy nyár elején lesz a nyitás. A Csücsök most is nyitva van, az eredeti kisbolt Akarattyán pedig a húsvéti szünetben nyílik. “Ez még mindig nem egy franchise” – mondták kommentekre válaszolva, hiszen a Nekem a Balaton brand terjeszkedik csak tovább, és továbbra is Nánásiék a tulajdonosok.

Egy jó kis reggelizőhelyet szeretnénk csinálni, finom streetfood kajákkal, a pékáru is ugyanúgy megy tovább – mondták el a videóban. “Füred is megismerheti a kakóscsigánkat” – mondta Nánási Pál, hozzátéve, hogy a delikát funkció szintén megmarad.