Négy év szünet után újra motoros fesztivál Alsóörsön: Open Road Weekend (balatonfured.hu)

Az egykori Harley Davidson legendás zenés-motoros találkozót hosszabb szünet után újra megrendezik június 7-11. között Open Road Weekend néven.

 

Kereken húsz szezont élt meg minden idők egyik legsikeresebb és leghangulatosabb motoros fesztiválja – a Harleysok 1999 óta nyitották motorzúgással és jófajta rockzenével a nyarat Alsóörsön. Idén újra felbőghetnek a motorok, új köntösben, új néven, új szervezőgárdával, de eredeti hangulatban, Open Road Weekend néven tér vissza a guruló rockbuli, olyan sztárokkal, mint Charlie, Deák Bill Gyula, a Zorall zenekar, az Aurora, a Sing Sing, vagy éppen a Takáts Tamás Blues Band és a kereken ötven esztendős Lord zenekar.

A már tradícióvá vált motoros felvonulás idén sem marad el, június 10-én, szombaton, 12 órakor indul a menet az alsóörsi kempingből. Alsóörs-Csopak-Balatonfüred-Aszófő-Paloznak-Lovas-Felsőörs-Balatonalmádi-Alsóörs az útvonal. Füreden, várhatóan egy óra körül, a 71-es úton mennek keresztül a motorosok.

Újdonság, hogy szerdán és csütörtökön, többek között a balatonfüredi lakcímkártyával rendelkezők, ingyen léphetnek be a fesztiválra – írja a balatonfured.hu.