Mobilitási kérdőív a Balatoni közlekedésfejlesztés megalapozásához

Két fontos mobilitási tervezési és együttműködési projekt van folyamatban, melyek közvetlen hatással lesznek a régió közlekedési infrastruktúrájára és szolgáltatásaira. Az egyik projekt a Balaton Kiemelt Térségre vonatkozó  Fenntartható Térségi Mobilitási Terv (SRMP) elkészítése, a másik projekt a SMARTA-NET, melynek célja a fenntartható és rugalmas mobilitási kapcsolatok előmozdítása a vidékies térségekben.

Balatoni Fejlesztési Tanács által indított mobilitási felmérés célja, hogy bővebb információt szerezzenek a Balaton térség közlekedési helyzetéről, a közlekedési szokásokról. A felmérés eredményei beépítésre kerülnek a Fenntartható Térségi Mobilitási Tervbe (SRMP) is, a városi és vidéki területek közötti mobilitási és közlekedési függőségek értékelése alapján.

A kérdőíves vizsgálat néhány percet vesz igénybe. A válaszadás anonim módon zajlik, nem kell megadnia sem nevét, sem elérhetőségét. A kérdések a kitöltő által használt közlekedési módokkal, közlekedési szokásaival kapcsolatosak, és ezen a linken érhetőek el.