Megjelent a We Love Balaton 2020-as balatoni zsebkönyve (turizmus.com)

Ez már a harmadik nyár, amikor a We Love Balaton ingyenes útikönyvet dob piacra. 156 oldalba sűrítették mindazt, amit a Balaton képes nyújtani az idelátogatóknak.

A szerkesztőség a mostani kiadáshoz a 2019-es zsebkönyvet vette alapul, azt újította meg, frissítette és egészítette ki, idén a járványbiztos nyaralás jegyében – írja a turizmus.com.  Amellett, hogy átfogó toplistákkal segítenek eligazodni a Balatonnál, külön bemutatják a régiókat, Balatonfüred, a Káli-medence, a Badacsony, Keszthely, Balatonboglár, Balatonlelle és Siófok környékét sok-sok hasznos hellyel és látványossággal, és az ezeket összefogó toplistákkal.

Az aktív kikapcsolódás jegyében a hosszú hétvégét átfogó “road trip” ezúttal bringatúrává alakult: az olvasó megtudhatja, hogy lehet egy igazán tartalmas tekerést véghez vinni északon és délen. Szintén újdonság, hogy egy-egy toplista erejéig megmutatják, érdemes mélyen beautózni Somogyba és Veszprém megyébe, a Balatontól egyórányira is rengeteg értéket lehet felfedezni.A kiadvány változatlanul ingyenes, az abban szereplő kiemelt helyeken, valamint a helyi Tourinform-irodákban lehet majd elérni. Ahogy az online verzió, úgy a print is nyit a külföldi nyaralók felé: angol nyelven is megjelenik.