Lehet nevezni az újabb lellei Fuss Neki futófesztiválra

Megkezdődött a nevezés az április végi III. Fuss Neki félmaraton és futófesztiválra, ahol gyermek távval és kutyabarát futammal is várják a résztvevőket – Nagy Tamás szervező tájékoztatása szerint, aki arról is beszámolt, hogy sikeres volt a tavaly év végi I. Fuss Neki Szilveszteri futógála Balatonlellén.

A Fuss Neki rendezvénysorozat tavalyi utolsó állomásaként december 30-án futógálát tartottak Balatonlellén. Az első alkalommal megszervezett Szilveszteri futófesztiválon – a szervezők minden várakozását felülmúlva – több, mint hatszázan álltak rajthoz. A résztvevők három – viszonylag könnyebben teljesíthető – táv közül választhattak: 2019, 4250 és 8500 méteren mérhették össze gyorsaságukat.

Tavaly három futóversenyt rendeztek a balatoni városban, a tavaszi ezer fős futófesztivált és a nyári nagy sikerű strandi Beach Run – mezítlábas futást követően még egyszer sportolásra invitálták az érdeklődőket.

A rendezvény ingyenes volt, ennek ellenére akár éremmel, emléklappal „gazdagodhattak” a résztvevők, sőt még forró teával és virslis stanglival is vendégül látták őket a célban.

Mindeközben megkezdődött a nevezés az április végi III. Fuss Neki félmaraton és futófesztiválra, ahol a negyed és félmaraton mellett gyermek távval és kutyabarát futammal is várják a résztvevőket. Az első kétszáz hely pillanatok alatt betelt!

Nevezés itt.