Klímaváltozás hatása az egészségünkre – online szemléletformáló előadás a BFT szervezésében

A Balaton Fejlesztési Tanács (BFT) munkaszervezete a környezet védelme, az ökológiai, szociális, kulturális és gazdasági fenntarthatóság érdekében szemléletformáló rendezvénysorozatot indított, hogy felhívja a figyelmet mindannyiunk személyes érintettségére, a klímaváltozásra, a természeti erőforrások csökkenésére és az ökoszisztémák sérülékenységére vonatkozóan. A soron következő online, ingyenes előadást 2024. március 6. szerda, 14.00 óra – 16.00 óra tartják. Két szakember fog beszélni a klímaváltozás egészségünkre gyakorolt hatásáról. (Bárki csatlakozhat 14 órától!)

A rendezvénysorozat online formában kerül megvalósításra, minden hónap első szerdáján, figyelemfelkeltő, érdekes prezentációkkal, filmekkel, amelyek minden érdeklődő partnerünk, továbbá az iskolai oktatás – a tanárok, a diákok és a szülők – és a lakosság számára is segítséget és támogatást nyújt azokban a témákban, amelyek érdeklődésre tarthatnak számot a klímaváltozással, környezetvédelemmel és természetesen a Balatonnal kapcsolatban.

A rendezvény célja, hogy a résztvevők új ismeretekkel gazdagodjanak, tudományos értékű előadásokat és közérthető formában ismertetett jó gyakorlatokat hallgathassanak, annak érdekében, hogy a saját felelősség felismerhető legyen mindenki számára, hogy a közös hang megtalálásával a közös cselekvés eredményre vezethessen.

A konferencián való online részvétel nem igényel többet, mint egy internet eléréssel rendelkező desktop/laptop számítógépet vagy okostelefont.

A rendezvény címe: Klímaváltozás hatása az egészségünkre

Előadók: Dr. Páldy Anna szakértő, Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ és Dr. Pintér Ferenc igazgató, Meteo Klinika

A rendezvény időpontja: 2024. március 6. szerda, 14.00 óra – 16.00 óra

A rendezvényen való részvétel lehetősége: online

Technikai információk:

Topic: „Klímaváltozás hatása az egészségünkre”
Time: Mar 6, 2024 14:00 Budapest
Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/85206140627?pwd=UmM2Ni9PWjh5OEVlM0MxYldJcnRpUT09
Meeting ID: 852 0614 0627
Passcode: 043807

A szemléletformáló rendezvénysorozat eddigi előadásai ezen a linken elérhetőek.