Kevesebbet loptak, mint amennyi kárt okoztak (police.hu)

A balatonalmádi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki három Csongrád megyei személyt, akik játékkiadó automatákból pénzt vittek magukkal.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint több bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy 2019. május 15. és 17. között Alsóörsön, Balatonakarattyán és Balatonalmádiban a büfék előtt kihelyezett játékkiadó automatákat ismeretlen személyek megrongálták, azokból készpénzt vittek magukkal – írja a police.hu.

Az adatgyűjtés eredményeként három Csongrád megyei személy került a rendőrség látókörébe, egy 18 éves hódmezővásárhelyi és egy 30 éves maroslelei nő, valamint egy 38 éves hódmezővásárhelyi férfi, akiket 2019. május 20-án lakhelyükön fogtak el a hódmezővásárhelyi rendőrök.

A két nőt és a férfit előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket hatrendbeli lopás vétség és egyrendbeli lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A rongálással közel százötvenezer, a lopással nyolcvanezer forintot meghaladó kárt okoztak a sértetteknek.