Kapacitásbővítő beruházás az egykori Sport Étteremben Tihanyban

Az egykori Sport Étteremben működő Sport Terrace Tihanyt üzemeltető EP Production Kft. 7,97 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást kapott a GINOP_PLUSZ-1.2.2-22 MAGYAR FALU VÁLLALKOZÁS-ÚJRAINDÍTÁSI PROGRAM pályázati kiíráson, melynek eredményeképpen 11 380 918 millió forintból innovatív fejlesztést valósítottak meg. A beruházásnak köszönhetően a vállalat új munkahelyet is teremtett. 

(Fotó: Facebook / Sport Terrace)

 

A projekt keretén belül vásárolt eszközöknek köszönhetően modernizálni tudták mind konyhatechnológiájukat, mind a bárpult technikai hátterét, mind a vendégtér vendégek kényelmét szolgáló eszközeit.

A konyha technológiai fejlesztésének köszönhetően gyorsabban, egyidejűleg nagyobb adagszámmal és magas minőségben tudják előállítani ételeiket. A bárpult technológiai fejlesztésének köszönhetően vendégeik gyorsabban és magasabb minőségben kapják meg az általuk készített italokat.

A vendégtér technológiai fejlesztésének köszönhetően vendégeik sportesemények közvetítéseit tudják náluk élvezni, nyomon követni első osztályú kép-, és hangminőségben – közölte a vállalat.