Jótékonysági horgászat lesz Keszthelyen (zaol.hu)

Jótékonysági horgászat helyszíne lesz 2021.09.11-én, szombaton a mólótól a Helikon Hotelig tartó partszakasz. Aki elmegy, rászoruló gyerekeket támogathat a hobbijával és persze az adományával.

Az Országos Jótékonysági Horgászat elnevezésű rendezvényt a Leveleki Tóért Nonprofit Kft. hívta életre, a már évek óta megrendezett Országos Jótékonysági Vadászat mintájára. Múlt hétvégén a Maconkai-víztározó volt a helyszín, most szombaton Keszthelyen és Leveleken, egy hét múlva pedig a pilismaróti öbölben segíthetnek a pecások – adta hírül a zaol.hu.

A szervezők 10 ezer forintos adományért cserébe 24 órás horgászati lehetőséget biztosítanak, a halak elvitele nélkül, továbbá a résztvevők ajándékot és egy kis elemózsiát is kapnak. Különösebb kikötés nincs, a résztvevők a partól bármilyen legális módszerrel horgászhatnak.

Az akcióval a koronavírus-járvány miatt árván vagy félárván maradt gyermekeket segítő Regőczi István Alapítványt támogatja a Leveleki Tóért Nonprofit Kft., amely a befolyt összeget átutalja a civil szervezetnek.

A szervezők azt tervezik, jövőre már minden megyében lesz egy helyszíne az Országos Jótékonysági Horgászatnak.