Idén is működnek az IKEA Mobil Átvételi Pontok a Balaton déli partján

A megfizethetőség és az elérhetőség jegyében az IKEA folyamatosan fejleszti a szolgáltatásait. A vásárlók kényelmének kiszolgálása, és annak érdekében, hogy minél többekhez eljussanak kedvenc IKEA termékeik, idén harmadik éve nyílnak Mobil Átvételi Pontok a Balaton déli partján, Balatonbogláron és Siófokon – közölte az áruház. 

A Mobil Átvételi Pont szolgáltatás lényege, hogy a régió vásárlói a házhozszállításnál kedvezőbb árszabással rendelhetik meg kedvenc IKEA termékeiket Balatonboglárra vagy Siófokra, ahol meghatározott időpontban átvehetik csomagjaikat. Az első átvételi lehetőség 2023. május 19-én lesz, amelyre a vásárlók már leadhatják rendeléseiket akár az áruházakban, akár az IKEA.hu weboldalon, akár akkor, ha termékeiket a telefonon és chaten keresztül történő távoli értékesítés opcióval vásárolják meg.

„Az elmúlt években több Átvételi Pontot is nyitottunk országszerte számos vidéki városban, a Balaton déli partján két éve nyitottuk meg először a Mobil Átvételi Pontokat. Bízunk benne, hogy az idei évben is támogathatjuk vásárlóinkat abban, hogy lakóhelyüket, nyaralójukat még kellemesebbé és otthonosabbá varázsolhassák az IKEA termékeinek segítségével” – mondta el Lubomír Zákopčan, az soroksári IKEA áruházvezetője.

Azok, akik az IKEA weboldalán rendelnek és a „Kattints és Vedd át” szolgáltatás során Balatonbogláron vagy Siófokon választják ki, egy mobil áruátvételi ponton vehetik át rendelésüket a Tesco áruházak parkolójában az alábbi napokon és időpontokban:

Siófok:

  • cím: 8600 Siófok, Vak Bottyán u.27.
  • Nyitvatartás: kedd 8:00-11:00, péntek: 12:00-15:00

Balatonboglár:

  • cím: 8630 Balatonboglár, Klapka u. 30.
  • Nyitvatartás: kedd 12:00-15:00, péntek 8:00-11:00

A szolgáltatás ára a megrendelt csomagok összsúlya szerint alakul, amely 90 kg-os rendelésig
3 990 forintba, 90–200 kg esetén 5 990 forintba, 200 kg felett pedig 7 990 forintba kerül, a szolgáltatást maximális csomagméret és súlykorlátozás nélkül lehet igénybe venni. Fontos, hogy az Áruátvételi Ponton található IKEA-autók csak a megadott időpontokban tartózkodnak a Tesco parkolókban, korábbi vagy későbbi átvételre nincs lehetőség.

A Mobil Átvételi Pontok üzemeltetésében az IKEA a Gebrüder Weiss szolgáltatópartnerrel működik együtt, csakúgy, mint a győri, veszprémi, polgári, pécsi, szegedi és zalaegerszegi Átvételi pontjain.