Hihetetlen kiállítás indul a magyar tengernél: bójákon úsznak a retro Balatont idéző képek (hellovidek.hu)

Úszókiállítás, mozi és a legjobb DJ szettek várják a látogatókat a Legisly Tihany Beach öblében. A július 18-tól látható kiállítás pop art stílusú, 80-as évekbeli balatoni hangulatot idéző képeit egyedülálló módon nem egy galériában vagy a parton, hanem úszó bójákon nézhetjük meg.

2020. július 18-tól nyár végig látogatható Weiler Péter képzőművész Vigyázz mélyvíz! című úszókiállítása a Legisly Tihany Beach öblében, a DJ az öbölben mini fesztiválsorozat szervezésében.

A kiállítás képei nem egy galériában és nem is a parton, hanem rendhagyó módon a balatoni strandokról jól ismert piros-fehér úszó bójákon lesznek megtekinthetőek az öbölben.

A kiállításnak is otthont adó DJ az öbölben rendezvénysorozat idén augusztusban kerül először megrendezésre, de már július 18-án várja a vendégeket az említett úszókiállítással és mozi piknikkel. A kiállításon Weiler Péter képzőművész rá jellemző egyedi pop art stílusú képei a balatoni, vízparti világot elevenítik meg.

A különleges helyszín adta az ötletet, hogy idézzük meg Tihany legendás, 80-as évekbeli fénykorát, amit talán leginkább a Bujtor filmekből ismerhettünk meg mindannyian. A kiállítás egyik alkotása is ezt a képi világot hozza majd vissza nekünk – mondta el Weiler Péter.

A teljes cikk itt elolvasható.