Hévíz megújul (tvkeszthely.hu)

Hévíznek megújulásra van szüksége, ehhez pedig egy jó csapat kell – mondta Nagy Bálint államtitkár sajtótájékoztatóján. Elhangzott, a fürdővárosnak sok nehézséggel kellett szembenéznie az elmúlt években – írja a tvkeszthely.hu.

A COVID és az ukrán-orosz háború is negatív hatással volt a település gazdaságára. Változtatni csak a hévízi lakosokkal együtt lehet. Az elmúlt időszakban több száz családot kérdeztek meg a gondokról. A válaszokból egyértelműen kiderült, hogy a parkolás, a befejezetlen beruházások és a közterületek rendbetétele a három legégetőbb probléma a városban. Nagy Bálint hangsúlyozta, a június 9-i önkormányzati választásokra olyan jelölteket ajánlanak Hévízre, akik jól tudnak együtt dolgozni a városért.

„Nagyon sok olyan nehézség volt Hévíz város szempontjából, ami valóban próbára tette a várost. És nagyon nagy szükség van mind Hévíznek, mind a hévízi lakóknak, mind pedig azoknak a vállalkozóknak és dolgozóknak, akik itt Hévízen Hévízért és a térségért dolgoznak, hogy valóban egy megújulás következzen be. És azt gondolom, hogy az idei önkormányzati választás június 9-én egy nagyon nagy lehetőség. És meggyőződésem, hogy Hévíz város számára, szempontjából egy sorsfordító lehetőség is. Hiszen egy olyan városvezetésre van a következő ciklusban is szüksége azt gondolom, amely valóban a hévízi embereket meghallgatva, a hévízi emberekért, a hévízi vállalkozókért dolgozik.”