Hétvégén ismét kinyit a siófoki Nagystrand (siofok.hu)

A pozitív visszajelzéseknek köszönhetően február utolsó hétvégéjén, szombaton és vasárnap ismét megnyitja kapuit a sétálni vágyók előtt a siófoki Nagystrand 9 és 18 óra között – olvasható a város honlapján. 

 

Két hete tömegek zarándokoltak a Balaton siófoki partjára is, hogy megnézzék miként kezd befagyni a tó. Az igényt látva Dr. Lengyel Róbert polgármester a közösségi médiában jelentette be egy hete, hogy hétvégére kinyitják a Nagystrandot.

Ezzel is minél nagyobb teret biztosítunk a kötelező távolságok megtartásához azoknak, akik a várható enyhe időben szeretnének a parton sétálni. A Rózsakert felőli gyalogos bejárót, a teherporta kapuját és persze a főbejáratot is kinyitjuk szombaton és vasárnap 9-től 18 óráig. Vigyázzunk a starnd területén a rendre és tisztaságra. Belépés csak gyalogosan- szólt a siófoki hír.

A múlt hét végén kedvezőek voltak a tapasztalatok, közel sem volt akkora tömeg a siófoki Balaton-parton mint a hónap elején, de sokan használták ki, hogy kitárultak a strand kapui szombaton és vasárnap.