Hegyilevegő Piknik Felsőörsön: muzsika és levendulaillat

A Bagossy Brothers Company Balaturné névvel turnéra indult a Balaton körül, amelynek felsőörsi állomásán, a Pocca dűlőben egy minifesztiválon, a Hegyilevegő Pikniken lépnek fel, illetve beszélgetnek a közönséggel június 21-én és 22-én, pénteken és szombaton – derül ki közösségi oldalukról, a veol.hu közlése szerint.

 

Az írták, idén nyáron körbebiciklizik a Balatont, melyhez bárki csatlakozhat.

– Elérkezett a második biciklizés ideje, mely a felsőörsi Hegyilevegő Piknikhez kapcsolódik, ahol egy kétnapos hétvégét próbálunk felejthetetlenné tenni a résztvevők számára, fogalmaztak.

Közölték, Balatonakarattyáról a Peter’s Terasznál lehet velük találkozni június 21-én, pénteken 10 órakor, majd 11 órakor indulnak tovább a bicikliúton az alsóörsi strandig, ahová legkésőbb 13 óráig megérkeznek.

A Balaturné oldaláról kiderült, a Bagossy Brothers Company nyáron öt balatoni helyszínen ad koncertet, melyekhez egy-egy biciklitúrát is társítanak. A Balaturné kiemelt állomása Felsőörsön a Pocca dűlőn lesz, ahol a kétnapos eseményt, a Hegyilevegő Pikniket rendezik meg vendégzenekarok fellépésével.

A felsőörsi esemény mindkét napon 15 órakor kezdődik és hajnali egy óráig tart. A fellépők között mások mellett a Dreamflow, a 4S Street és Dorogi Peti is szerepelnek. Pénteken egy tábortűz körül beszélgetős esti program várható a Bagossy zenekarral, majd 23 órakor fellépnek, míg másnap 21 órakor adnak koncertet.

A zenén kívül kvíz, pódiumbeszélgetés és sok izgalmas program is várható, a legkisebbeket animátorok, gyereksarok, sportprogramok várják. A pikniken jelen lesz a kitűnő balatoni gasztronómia és borászat is.