Helyi termelők egészséges, minőségi alapanyagokból készült termékeihez úgy is hozzájuthatnak a Kékkút környékén élők, ha leadják rendelésüket és házhoz szállítást igényelnek.
Keszthelyi Eníd és férje, Keszthelyi Tibor évek óta jól működő családi gazdaságot vezet. Eddig portájuknak a csodájára jártak, reggelizőteraszukon a szezonban sokszor előre be kellett jelentkezni, hogy helyet kapjanak az odalátogatók.
A gyönyörű és varázslatos, magyar Toscanaként már oly sokszor aposztrofált Káli-medencében megteremtett csodás légkört most egy ideig nélkülözni kell, nem élvezhető a család professzionális vendéglátása, de az egészséges, minőségi alapanyagokból készült tejtermékekről, kefirről, házi joghurtról, sajtokról, házi szalámiról és a változatos szörpkínálatról nem kell lemondani.
A járványhelyzet miatt átállt a családi gazdaság a házhoz szállításra. Most nem ők várják portájukhoz a vendégeket, hanem inkább eljuttatják gazdaságuk legjavát a megrendelőkhöz.
Az emberek sokat tehetnek egészségükért, ha a járványos időszakban a kiegyensúlyozott, értékes és egészséges táplálkozás mellett teszik le a voksukat. Az pedig már csak hab a tortán, hogy ehhez nem kell kitenni a lábukat otthonról, nem kell boltba menni, sorban állni, csupán leadni a rendelést, és átvenni a minőségi árut.
A rendelés egy internetalapú táblázatos rendszerben működik, tudta meg a veol.hu Enídtől. Ez a folyamat biztosítja, hogy a házaspár tudja, mivel mikor készüljenek, hiszen más érési folyamata van egy kemény, illetve egy lágy sajtnak. Arra külön figyelmet fordítanak, hogy a csomagolás környezetbarát legyen. A tejes-joghurtos üvegek és sajtkrémes dobozok újra felhasználhatóak. Számukra a legfontosabb, hogy ellássák azokat a családokat, amelyek tőlük rendelnek. Szállítanak a településükön túlra, Tihany és Tapolca irányába is.
A teljes cikk itt elolvasható.