Fonyódi Kulinária – Főszerepben a torma

Finom ételek és a zamatos borok lesznek a főszereplői a II. Fonyódi Kulinária gasztro rendezvénynek húsvét vasárnap a fonyódi Dísz téren.  A helyi és környékbeli éttermek újdonságokkal, hagyományos ételek újragondolásával, gasztronómiai különlegességekkel készülnek.

A szervezők  lehetőséget kívánnak biztosítani az érdeklődőknek a találkozásra, beszélgetésre, közös kulináris élmények megtapasztalására. A II. Fonyódi Kulinária alkalmával a Téli Konyhám, Bárka, Hubertus Hof, Terasz Bisztró, a Cool Café, és a Barbakán Kávézó étlapjain tormás „gasztrocsemegék” szerepelnek, de a városban található éttermek is hasonló kínálattal készülnek. Alapanyagként a helyi termelők termékeit használják és a séfek innovációinak köszönhetően újszerű, street food húsvéti fogásokkal rukkolnak elő.
A baráti beszélgetéseknek a borudvar ad helyet, a gyermekeknek a játszóház és a húsvéti állatsimogató biztosít tartalmas kikapcsolódást. A II. Fonyódi Kulinária igazi gasztronómiai családi program az igényes és kellemes kikapcsolódásra vágyóknak – áll a szervezők közleményében.

Program: 
11,00-21,00 Finom ételek és borok kóstolása, hangulatos zene mellett
12,00-16,00 Varázshangok Húsvéti játszóház
13,00 B-Tone & Müller Attila saxophone live act show
15,00-18,00 Nyuszi és póni állatsimogató