dm Balaton RUN: elindult a nevezés a családi futóversenyre (dm.hu)

Családi futóverseny gyönyörű háttérrel és öko szemlélettel? Ahol a legifjabbak is rajthoz állhatnak? Ez a dm Balaton RUN! Május 24-én futóversenyre invitál a drogéria, a nevezés már elindult!

Zöld hangulatban zajlik majd az első dm Balaton RUN. Május 24-én Zamárdi egy hiánypótló futóverseny helyszínévé válik. Az egészséges életmód jegyében kezdők és újrakezdők, a család apraja-nagyja állhat rajthoz az első dm Balaton RUN versenyen. A futószámok előtt, után és közben igazi dm-es fesztivál hangulat vár mindenkit! Az expo területén sportszakmai programokkal is várják a résztvevőket. A kezdők öt kilométeres távokon indulhatnak, a haladóknak tíz kilométeres távval, félmaraton és félmaraton váltó számokkal készülnek, továbbá két gyerekfutam is lesz, hogy senki ne maradjon ki a futásból. A dm és a Maratonman számára a fenntarthatóság fontos terület, ezért arra buzdítják a nevezőket, hogy gondolkodjanak „zöldben”: kedvezményes árú „ökocsomaggal” is lehet nevezni, így ha a versenyzők saját poharat visznek magukkal, lemondanak a műanyagról a frissítőponton – olvasható a dm.hu oldalon.

A Balaton legszebb partszakaszán futhatunk

A dm számára az egészséges életmód kiemelt terület, s nagy figyelmet fordítanak arra, hogy a vásárlókkal valódi értékteremtő közösséget alkossanak. Ezért is támogatja évek óta a drogéria a Maratonman futóeseményeit. Az így megszerzett tapasztalatok alapján úgy döntöttek, hogy közösen nyári futóversenyt indítanak a Balaton egyik legszebb partszakaszán. A futóútvonal szinte teljes egészében a víz mellett halad, így bőven lesz alkalom kiélvezni az első nyári napsugarakat, a “Balaton feelinget”!

További részletek és jelentkezés: futas.maratonman.hu