Desztinációmenedzsert keres Balatonfüredre a Magyar Turisztikai Ügynökség (turizmus.com)

2020 őszén megtörtént a 11 turisztikai térség nevesítése és lehatárolása, amely megteremtette az alapot a jövő intézményrendszerének kialakításához. Új működési modell szerint áll fel a 11 térség desztinációmenedzsment-szervezete, amelyek versenyképes alapegységei lesznek a hazai turizmusnak. Az első három szervezet, köztük a balatonfüredi élére pályázók jelentkezését várják.

A Magyar Turisztikai Ügynökség desztinációmenedzsment-szervezet vezető pozíciójára keres új kollégát Esztergomba, Balatonfüredre és Debrecenbe.

A leendő desztinációmenedzser feladatai közé tartozik majd a desztinációfejlesztési stratégia megvalósításának támogatása és a desztinációs márka menedzselése az adott térség vonatkozásában, a jövőbeli kereslet tervezése, akadémiák, turisztikai konferenciák, fórumok, workshopok, study tour program összeállítása és levezénylése, rendszeres szervezése, közös projektek szervezésével a helyi szereplők közti párbeszéd biztosítása, a közös platformon gondolkodás menedzselése, illetve az ügynökséggel és a nemzetközi piaci szakértőkkel való folyamatos szakmai kapcsolattartás.

A pályázat ide kattintva érhető el!