Célegyenesbe ért a balatonalmádi sportközpont építése (veol.hu)

Két felnőttfutballcsapattal és 180 gyerekkel foglalkozik a Balatonalmádi Sport­egyesület. A tervek szerint november elejétől a korábbinál sokkal jobb feltételek között, egy új helyszínen tarthatják az edzéseket és a meccseket.

 

– Még 2016-ban kértük a térség országgyűlési képviselőjének, Kontrát Károlynak a segítségét abban, hogy a jelenlegi pályáról el tudjunk költözni. Egyrészt kinőttük a helyet, hiszen tíz utánpótlás- és két felnőttcsapatunk van, másrészt azt a pályát az év nagy részében nem tudtuk használni, hiszen egy kicsit is csapadékosabb időben már víz alá került.
Ő rögtön mellénk állt, amiért nagyon hálásak vagyunk, hiszen Kiss Viktor tervezővel azonnal nekiálltunk a munkának. Az elmúlt négy és fél évünk erről szólt, de meglesz az eredménye. Ezután télen nem kell majd Füredre vagy Veszprémbe járni, pályákat bérelni, tudunk egyszerre több csapattal foglalkozni, akár meccset játszani és edzeni párhuzamosan a két pályán – mondta el Ács Attila, a Balaton­almádi Sport­egyesület elnöke.

A teljes cikk itt elolvasható.