Balatonfűzfői gyilkosság: elrendelték a lakótársát megölő férfi letartóztatását (video)

A Veszprém megyei nyomozók befejezték a vizsgálatot azzal a 49 éves férfival szemben, aki egy balatonfűzfői ház udvarán olyan súlyosan bántalmazta lakótársát, hogy az életét vesztette.

Ahogyan az eset kapcsán a hirbalaton.hu is beszámolt: 2019. augusztus 22-én 15 körül a rendőrök egy balatonfűzfői családi háznál, egy férfit találtak holtra verve. A feltételezett elkövetőt elfogták és őrizetbe vették.   A helyszíni szemle alapján felmerült a gyanú, hogy a sértett halálát bántalmazás okozta. A rendőrök a balatonfűzfői háznál elfogták a feltételezett elkövetőt, a 49 éves M. Lászlót, majd előállították, és halált okozó testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A férfi elmondta, hogy aznap délután, mikor hazaért a házhoz, a szintén ott lakó sértettel összeveszett, majd elvesztette önuralmát, és a szóváltást követően többször megütötte.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalra feltöltött közlése szerint a férfit bűnügyi őrizetbe vették és vele szemben a bíróság elrendelte a letartóztatást. A büntetőeljárás során beszerzett adatokat figyelembe véve a nyomozók M. László tettét emberöléssé minősítették.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

(Videó: PoliceHungary)