Balatonfüreden folytatódik a „Kapj rá!” kampány (agrotrend.hu)

Balatonfüreden és Mosonmagyaróváron folytatódik a „Kapj rá!” kampány. A két hétvégi rendezvényen ínycsiklandó halételekből készült kóstolófalatokat próbálhatnak ki a résztvevők.

Balatonfüred első gasztronómiai fesztiválján, valamint a mosonmagyaróvári Boragorán is rákaphatnak a halra a látogatók a 2018. november 24-ei hétvégén. A Füred Gasztro Fesztivál elsődleges célja, hogy minőségi ételekkel és borokkal pezsdítse fel a balatonfüredi téli turisztikai életet. Mosonmagyaróváron pedig a Fiatal Borászok Egyesülete népszerűsíti a minőségi borfogyasztást, amelyhez halételekből készült finom falatok is hozzájárulnak majd.

A 2018. november 24-én és 25-én zajló kétnapos fesztiválon a balatoni régió legjobb éttermei és borászatai gondoskodnak a finom falatokról és a borokról.

A „Kapj rá!” standján az érdeklődők az ízletes halételek mellett halas recepteket tartalmazó kiadványokból – például ünnepi ételeket tartalmazó brossúrákból vagy könyvekből – nyerhetnek inspirációt a karácsonyi menü összeállításához.

A halételek kiválóan illenek a borokhoz, ezért a „Kapj rá!” standjánál füstölt afrikai harcsafilével és halpástétommal várnak minden érdeklődőt. A kóstolófalatok mellett receptkiadványok is segítik a látogatókat, hogy otthon is elkészíthessék kedvenc halból készült ételeiket.

agrotrend.hu / AMC