Adventi vásár és műjégpálya is lesz Siófokon (siofoki-hirek.hu)

Nem marad el a siófoki az adventi vásár – dr. Lengyel Róbert polgármester tájékoztatása szerint. A járványhelyzetre való tekintettel maximalizálja a város az árusító helyek számát, ezt a lehetőséget elsősorban helyi vállalkozásoknak, árusoknak kívánják biztosítani. A műjégpálya-nyitás sem marad el, de rendezvények megtartását nem engedélyezik a közterületeken – a siofoki-hirek.hu közlése szerint.

Az adventi vásárban a területre érvényes járványügyi megelőző intézkedéseket közzéteszi a város és az árusokkal is együttműködve fogja betartatni.

Az egyesületek szintén hagyományos jótékonysági vásárára a helykapacitás függvényében korlátozva, de szintén lehetőséget teremt az önkormányzat. Színpad idén nem lesz.

Hozzájárul a város a hajóállomáson a szabadtéri műjégpálya felállításához is, természetesen szigorú egészségvédelmi megelőző intézkedések bevezetésével. A közterületeken a tömeges sport-, avagy egyéb rendezvények megtartásához nem járul hozzá az önkormányzat. A Kálmán Imre Kulturális Központban rendezvény csak csökkentett látogatói létszámmal, távolságtartó ülésrenddel és egyéb intézkedések betartásával lehetséges.