A májusban eltűnt szakács holttestét találhatták meg a Balatonnál (blikk.hu)

Hónapokkal ezelőtt eltűnt férfi holtteste kerülhetett elő a Balatonfüred melletti Koloska-völgyben – beszélik a helybé­liek. A holttestre egy vadász talált rá erdős területen, ő értesítette a rendőrséget.

A Blikk információi szerint a holttest rossz állapotban került elő. A fürediek közül többen tudni vélik, hogy az egyik közeli étteremben dolgozott szakácsként az elhunyt, aki május végén tűnt el.

– Több felhívást is láttam az interneten egy szakácsról, akit párja égen-földön keres és hazavár kislányával együtt, ám ennek már több mint három hónapja – árulta el egy neve elhallgatását kérő helybéli.

A felhívás szerint a férfi május végén a Balatonarácsi vasútállomáson találkozott volna párjával, ám ide valamiért már nem érkezett meg. Az eltűnt férfit ekkor több napon keresztül keresték a rendőrök az erdőben, ám a keresés nem hozott eredményt.

– Három napig kutyákkal keresték, mindhiába. Mivel a nyomok nem voltak egyértelműek, feladták a keresést a rendőrök – árulta el neve elhallgatását kérve a májusban eltűnt férfi párja, aki szerint egyáltalán nem biztos, hogy férjére bukkant rá a vadász.

A rendőrség a holttesttel kapcsolatban annyit közölt, hogy „a haláleset körülményeit vizsgálja a Balatonfüredi Rendőrkapitányság”.