A keszthelyi advent szenzációja az óriáskerék (frissítve)

21 méter magas óriáskerék működik az adventi időszakban Keszthelyen. Az építmény szerdán érkezett meg a Fő térre, az összeszerelési munkálatokkal péntekre végeztek a szakemberek. A helyiek kedvezményes áron válthatnak jegyet az óriáskerékre – számolt be közösségi oldalán a város polgármestere. (Az óriáskerék és a keszthelyi jégpálya ünnepi nyitvatartásáról itt olvasható információ.)

Az építmény advent első vasárnapjától, azaz december elsejétől üzemel egészen Vízkeresztig mindennap december 24, 25 és 26-a kivételével. Naponta délután 4-től este 8 óráig tart nyitva, igény szerint azonban tovább is működtetik a szakemberek- erről már a Keszthelyi TV számolt be pénteken.

Egy menet alatt 3 körön keresztül élvezhetik a kilátást az érdeklődők, mely körülbelül 12 percig tart. Ez 1500 forintba kerül, azonban a keszthelyi lakosok lakcímkártya felmutatásával kedvezményes, 1000 forintos jeggyel vehetik igénybe a szolgáltatást. A 21 méter magas óriáskeréken 18 kabin található, melyekben egyszerre 4 fő tartózkodhat. A Keszthelyi TV híradójának anyaga itt tekinthető meg: