A fonyódi szépségkirálynő, Molnár Csilla és Futács Károly szerelme – videó

Molnár Csilla, a tragikus sorsú szépségkirálynő 17 évesen vetett véget önkezével az életének – idézi fel a blikk.hu. A lány drámája az egész országot megrázta, emléke még most is él. Csilla a napokban töltötte volna be az 55. életévét, a szépségkirálynőről egykori szerelme beszélt. Futács Károly a Kiskegyed stúdiójában idézte fel a múltat, szerdán pedig Fonyódon tartott könyvbemutatót. Hajdani életükről, kapcsolatukról Záróra a Gyöngyhalászban címmel írt könyvet.

Csilla annak idején Futács miatt hagyta el Flipper Öcsit, aki még hetekig telefonálgatott a lánynak. Ám Csilla szerelmes volt Károlyba, közös jövőt terveztek. A lány babáról álmodozott, házvásárlás előtt álltak.
Csilla életét azonban megkeserítették a pletykák és a családi konfliktusok. A lány aztán 1986. július 10-án halálos adag gyógyszert vett be, az életét pedig már nem tudták megmenteni.
A szépségkirálynő halála óta eltelt 38 év, ám máig rengeteg az ellentmondás a körülmények kapcsán. Futács Károly most, a megrendítő beszélgetés során felfedte, hogy Csillának tényleg viszonya volt-e Gábor Zsazsa férjével, Frédéric von Alhant herceggel, valamint arról is beszélt, igaz-e, hogy a lány állapotos volt, amikor véget vetett az életének.