A balatoniakat is várják az első turisztikai állásbörzére

2020. február 27–28. között először rendezik meg a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány CheckINN ernyőmárkája alá tartozó Turisztikai Karrier Expót.  A CheckINN Turisztikai Karrier Expo célja, hogy támogassa szektorban elhelyezkedni kívánó szakemberek, valamint a számukra munkát kínáló vállalkozások egymásra találását. A programon az állásajánlatok megismerése mellett témához illő konferenciákon, előadásokon és workshop-okon vehetnek részt az érdeklődők. 

A CheckINN Turisztikai Karrier Expo-n mind a turisztikai szektorban munkát kereső szakemberek, mind pedig a frissen végzett, vagy még tanulmányaikat folytató hallgatók és diákok is megtalálják a számukra érdekes állásokat.

A kétnapos rendezvény első napján a szakmai tapasztalattal rendelkező álláskeresők számára magas színvonalú szakmai konferenciákat szerveznek a turisztikai szakma aktuális témáiról és az álláspiaci helyzetről. A második napon az álláskeresést segítő előadások és workshopok várják a pályakezdő, szakmai gyakorlatot vagy felsőoktatási, felsőfokú szakképesítést nyújtó képzést kereső fiatalokat.

A szervezők célja, hogy a turisztikai szektor álláskínálatát minél szélesebb mértékben lefedjék a beosztott alkalmazotti pozíciótól a középvezető szintig, és a gyakornoki pozíciótól egészen a pályakezdő állásokig. A kiállításon a turisztika szegmensei közül megtalálható egyebek mellett  a szálloda- és vendéglátóipar, turisztikai hivatalok, kulturális intézmények, kalandparkok, fesztiválok, turisztikai start-upok.

A CheckINN Turisztikai Karrier Expo látogatása díjmentes, de regisztrációhoz kötött!

Kiállítóknak jelentkezni az alábbi linken lehet:

https://karrierexpo.check-inn.hu/Pages/Static/Exhibitors.aspx