„Legyen a jegyesünk! 10 nap lagzi esküvő nélkül” – Dumafüred Fesztivál 2022 (balatonfured.hu)

„Legyen a jegyesünk! 10 nap lagzi esküvő nélkül” – ez az idei Dumafüred fesztivál szlogenje. De hogy mit is jelent ez pontosan? Természetesen 10 nap felhőtlen szórakozást és sírva nevetést minden kötelezettség nélkül.

Az idei Dumafüred fesztiválon a nagyérdemű megtekintheti Kőhalmi Zoltán új, önálló estjét és végignevetheti többek között Kiss Ádám és Kovács András Péter felejthetetlen műsorát. A program része a “Duma Jam” Hadházi Lászlóval, Kovács András Péterrel és Litkai Gergővel.

Műsoron lesz a “Duma Swing 2.”, valamint “All Stars” előadásból sem lesz hiány, hiszen kedvenc humoristáink több felállásban szórakoztatják a nézőközönséget. A “Fiatal Félőrültek Szupergálán” bemutatkoznak legújabb tehetségeink, illetve jön egy különleges est is “Nincsenek tabuk” címmel Hadházi László, Ráskó Eszter és Benk Dénes főszereplésével.

A humor legnagyobb hazai fesztiváljának – ahogyan 2012 óta minden évben – természetesen ezúttal is a festői szépségű Balatonfüred ad otthont, ahol 2022. július 22. és 31. között várunk mindenkit a Balaton Szabadidő és Konferencia Központban – írja a balatonfured.hu.