5 tipp, aminek segítségével könnyedén körbetekerhető a Balaton (likebalaton.hu)

A magyar tenger körüli kerékpártúra lehetőséget nyújt arra, hogy felfedezd a lenyűgöző tájakat és élvezd a természet közelségét! Ebben a cikkben összegyűjtöttünk néhány tippet, amelyek segítségével könnyedén körbetekerheted a Balatont úgy, hogy ne a napégés vagy a kínzó izomláz emléke maradjon meg benned, hanem kellemes nosztalgiával gondolhass vissza ezekre a napokra – írja a likebalaton.hu.

Az elmúlt években – különösen, mióta ilyen remekül kiépítették a kerékpárutakat – rendkívül nagy népszerűségnek örvend a Balaton körbetekerése. A magyar tenger körüli kerékpártúra lehetőséget nyújt arra, hogy felfedezd a lenyűgöző tájakat és élvezd a természet közelségét! Ebben a cikkben összegyűjtöttünk néhány tippet, amelyek segítségével könnyedén körbetekerheted a Balatont úgy, hogy ne a napégés vagy a kínzó izomláz emléke maradjon meg benned, hanem kellemes nosztalgiával gondolhass vissza ezekre a napokra!

A Balaton körbebringázása kényelmes tempóban 5-6 nap alatt, feszítettebb programmal már 3 nap alatt is teljesíthető. Mivel összesen 205-210 kilométerről beszélünk, nem árt, ha már előre elkezdesz gondolkodni, tervezni. Mit vigyél magaddal és hogyan készülj fizikailag?

Íme a részletek.