5 igényesen stílusban megtervezett ingatlan a Balaton déli partján (funzine.hu)

Nekünk, magyaroknak nincs ugyan a szó hivatalos értelmében vett tengerünk, de ott a Balaton, ami hasonló izgatottságot okoz mindazoknak, akik a határon belül, 4 évszakban hódolnának a természet szépségének. A funzine.hu 5 igényesen megtervezett tóparti ingatlant mutat be cikkében.

Fotó forrása: funzine.hu

 

A Balaton nemcsak a fürdőzés miatt vonzó, hiszen a finom borok, a halételek, a nevezetességek, na meg a tó az év minden részében várnak. Nem is beszélve a töltekezésnek sem utolsó tavaszi-őszi kirándulásokról, a nyári naplementékben való gyönyörködésről, és a téli korcsolyázás izgalmairól, amelyek sokunkban felejthetetlen élményként élnek. Mit nem adnánk azért, ha a főváros nyüzsgését bármikor a déli part nyugalmára cserélhetnénk!

Ha eddig nem tapasztaltad meg a Balaton minden évszakban lenyűgöző varázsát, készíts bakancslistát, és már idén ősszel kezdj a vidék felfedezésébe! Előre szólunk, hogy nagyon könnyű szerelembe esni a tájjal, úgyhogy arra készülj, meg fog fordulni a fejedben az ottélés gondolata. És nehéz lesz elhessegetni. A megannyi szépséget és látnivalót kínáló környék természetesen lehet hosszú távú vagy akár átmeneti otthonod, főleg most, hogy némely, a tópart körüli, stúdióméretű apartman és egyedi, stílusos nyaraló ára nagyon kedvező.

A cikk folytatása itt elolvasható.