Bennfentes tippek a tökéletes szelfihez Hévízen

Aszfaltra festett szelfi pontok segítik mostantól azokat, akik szívesen osztanak meg magukról okostelefonnal készített képeket. A város turisztikai portálján egy tizenkét pontos listát tettek közzé az ideális hátterekről.

A selfie 2013-ban jelent meg a az Oxford Dictionary szótárban. „Olyan fotó, amelyet valaki önmagáról okostelefonnal készít és feltölti egy közösségi médiaplatformra.”  A szótárba kerülés jól jelzi, hogy a szelfi megkerülhetetlenné vált, és egyre jobban terjed a világban. Hévízen sokan készítenek fotókat a Tófürdőről, csodaszép virágágyásokról, különleges épületekről és szobrokról. Nekik segít a felfestett szelfi pontok.

Többen a közösségi oldalakon is beregisztrálnak, hogy pont Hévízen pihennek. Nekik segítenek a felfestett szelfi pontok- olvasható a heviz.hu-n.
A selfie pont felfestéseket keresve igazi geochatching élményben lehet része a fotóhelyszínt keresőknek. Természetesen vannak nagyon kedvelt – szinte már kihagyhatatlan – fotó pontok, mint a Tófürdő főbejárat és a Schulhof Vilmos sétány, de az igazán elhivatottak felfedezik mind a 12 helyszínt. Hol keresse Ön is az ideális háttereket a hévízi szelfizéshez? Íme a lista:

Tófürdő főbejárat, Tótündér, Schulhof Vilmos sétány, Belvárosi Múzeum, Moll Károly szobor, Braille terepasztal, Református-Evangélikus templom, Egregyi Múzeum, Őzike szobor, Egregyi szőlőhegy, Árpádkori templom, Római katonasír.

Fotó: heviz.hu