Visszatér a Road Movie a Balatonra (bdpst24.hu)

A Wellhello  életében kulcsszerepe volt a balatoni vonatozásnak, így egyértelmű volt, hova visz a Road Movie legújabb útja. A zenekar Bárhová című dala a hetedik a Road Movie magyar tájakat végigjáró sorozatában. 2019 augusztusában a Balaton túlpartján, Fonyódon indult az országjárás a Margaret Island dalával.

A Road Movie sorozatból megismerhettük Rúzsa Magdi vajdasági szülőföldjét, a hiperkarmás Bérczesi Robi és a tragikusan elhunyt Medgyesi Ferenc „Pite” komlói fiatalságának kulisszáit, a Bagossy Brothers Company, a Kelemen Kabátban és a Balahalouisiana világát, a klipek rendezői között olyan nevekkel, mint Miki357, Árpa Attila és Szimler Bálint – írja a bdpst24.hu.

 A Wellhello klipjét Hódi Levente rendezte. A videó a Balaton északi partjának természeti szépségein visz végig, felvillantva néhány igazán egyedi, eldugott helyszínt is.

“A Road Movie legújabb klipje nem csak egy sokak által szeretett magyarországi tájat mutat meg, de egy olyan élményt is megidéz, amit szinte mindenki átélt legalább egyszer. Egy kicsit mindannyian ott ülünk a vonaton a Bárhová klipjének szereplőivel, érezzük a menetszelet, a ragadós üléseket és az igazi gondtalan balatoni nyár-érzést.”

– mondta el a klipről Lobenwein Norbert, a Road Moviet készítő VOLT FILM producere.

A Wellhello a mostani klippel visszatér a kezdetekhez, ugyanis 2005-ben a Magyar Tengernél találkozott a két énekes Fluor Tomi és Diaz.