Visszaéltek a horgászok Révfülöp bizalmával

Révfülöp önkormányzatának vezetése úgy határozott, lehetővé teremti a horgászatot, mint sport és szabadidő tevékenységet a település strandjain. Ugyanakkor a településvezetés határozottan tiltotta sátrak felállítását. A horgászok ezt nem tartották be, ezért nagyobb szigor várható Révfülöp partjainál. 

(Fotó: Facebook, Kondor Géza)

Révfülöpön a járvány ideje alatt is lehetővé tettük a strandokon a horgászást, több település viszont bezárta strandjait is – közölte Kondor Géza Révfülöp polgármestere Facebook oldalán. A településvezető kifejti:  bár dilemmában volt, azért döntöttem így, hogy ne egy kis helyre zsúfolódjanak össze ezen sport kedvelői. Ugyanakkor a sátras horgászatot azonnal megtiltotta.

“Ma a képen látható látvány fogadott bennünket, ami sokunkat felháborított. Rendőri intézkedést kérünk ezúttal is, és egyben kértem, hogy az ünnepek alatt is a legnagyobb szigorral járjanak el Révfülöp partjainál.Szeretném egyértelművé tenni: teljesen mindegy, hogy van alja, vagy nincs alja, hogy ha csak 3 oldalról zárt, az nem sátor.” – fogalmaz Kondor Géza

A polgármester kéri, hogy a felelősen gondolkodó horgászok érdekében tartsák be a szabályokat, hogy ne kelljen szigorúbb korlátozásokat bevezetni!