Villanyautósok találkoznak Alsóörsön

A Villanyautósok Közössége országos találkozót tart augusztus 24-én Alsóörsön. A helyszín ezúttal a Balatoni Yacht Club kikötője és klubháza lesz.

Immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Villanyautósok Közössége országos találkozót a nyár lezárásaként, a Balaton északi partján. A helyszín ezúttal az alsóörsi Balatoni Yacht Club kikötője és klubháza (Alsóörs, Vasút utca 5., a Bahart és a Marine kikötő között közvetlen a vízparton), ahol augusztus 24-én, a találkozó szombatra eső napján nemcsak az ismerkedésre és információcserére, de a lazulásra is lesz lehetőség- számol Alsóörs honlapja.

A programot a tervek szerint új autó bemutatók és elektromos élményhajózás is színesíti majd. A távolról érkezőknek péntek és szombat estére szállás 5000 Ft /fő/éj áron korlátozott számban elérhető a helyszínen. A töltést a kikötőben lévő áramforrásokról és klubház melletti e-Mobi töltőről váltakozó áramról és 2 db mobil DC töltőről lesz megoldható. Az e-Mobi töltőn ezen a napon a rendezvény résztvevői elsőbbséget élveznek.

A találkozón való részvétel ingyenes!