Vadonatúj orvosi rendelőt adták át Balatonszemesen (sonline.hu)

Várták már a balatonszemesiek, hogy elkészüljön az új orvosi rendelő, sokan ellátogattak szerdán az épület ünnepélyes átadására. Nagy szükség volt már erre a beruházásra a településen, a régi rendelő elavult az évek alatt.

Korszerű, akadálymentesített orvosi rendelőt építettek Balatonszemesen. Impozáns, tágas épület, komfortos körülmények várják majd az embereket az elkövetkezőkben.

– Ünnep ez a mai nap a községünk életében, hiszen a településünk egy modern és akadálymentesített orvosi rendelővel gazdagodott – mondta köszöntőjében Takács József polgármester. A településvezető felidézte: a balatonszemesi és balatonőszödi önkormányzat közösen adott be pályázatot 2016-ban a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program egyik felhívására. A projektben Balatonszemesen az új orvosi rendelő megépítése, Balatonőszödön akadálymentesítés volt a cél.

A polgármester hozzátette: megnyugtató számukra, hogy sok évi megpróbáltatás után az idén sikerült hosszú távra biztosítani a gyógyszertár működését is.

A cikk folytatása itt.