Vadak képekben (Keszthelyi TV)

A Vadászati Kulturális Egyesület és a Helikon Kastélymúzeum természetfotó pályázatának képeiből nyílt időszaki kiállítás a Vadászati Múzeum Széchenyi – Kittenberger termében. A tárlatnyitón jelen volt a Vadászati Kulturális Egyesület elnöke is.

A Vadászati Múzeumban Oláh Csaba a Vadászati Kulturális Egyesület elnöke nyitotta meg azt a kiállítást melynek anyagát egy pályázatra küldték be a természetfotósok. Évek óta meghirdeti az egyesület vadászat,természet témában a fotó pályázatát. Az idén  a Kárpát -medence vadászható vadjafait várták megörökítve. 188 képpel 30 fotós pályázott. Ötvennyolc pályamunka került kiállításra közülük 26 megkapta a vadászati értékek kitüntető címet.

A kiállítás olyan képi világot tár a néző elő,melynek kifejező erejében, képi megfogalmazásában a megismételhetetlen pillanatok állnak. Ezt kedvelik a természetfotósok. Munkáikon a vadászat ,a dokumentálás és a művésziesség együtt látható. Nehezen lencsevégre kapható mozzanatok.

A mindig új arcát mutató természet, a vissza nem térő pillanatok lépeit, a Vadászat fényképezőgéppel című tárlat anyagát február 25-ig láthatja a közönség a Helikon Kastélymúzeum Vadászati Múzeumában
.