Ünnepi menetrend a balatoni kompokon

December 17-én, 24-én és 31-én ünnepi menetrend szerint közlekednek a kompok, az utolsó járatok ezeken a napokon Szántódrévből 15.00, Tihanyrévből pedig 15.15 órakor indulnak – közölte a Balatoni Hajózási Zrt. 

(Fotó: Balatoni Hajózási Zrt.)

Január 1-én az első járatok Szántódrévből 10.00, Tihanyrévből pedig 10.15 órakor indulnak!

A további napokon egészen 2022. február 17-ig az alábbiak szerint alakul a menetrend:

  • Szántódrévből 7.00 és 17.00 óra között,
  • Tihanyrévből 7.15 és 17.15 óra között óránként indulnak kompjáratok

A társaság ezúton is felhívja az utazóközönség figyelmét,  hogy a révkikötők teljes területén és a kompok fedélzetén (a nyitott és zárt utasterekben egyaránt) – a 6. életévét be nem töltött kiskorúak kivételével – mindenki számára kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése! Maszkot a rév pénztáraiban NEM értékesítenek, így kérik, erről mindenki maga gondoskodjon. A járványügyi kockázat csökkentése érdekében, kérik továbbá, mellőzzék a készpénzben történő fizetést, a jegyek megváltásakor használják (érintős) bankkártyájukat.

A BAHART a hajózási szolgáltatásait a járványügyi helyzetben minden utas a kapcsolódó korlátozó intézkedések maradéktalan betartása mellett saját felelősségére veszi igénybe, az utazással összefüggésbe hozható esetleges megbetegedésekért a BAHART felelősséget nem vállal – tették hozzá.