Új rendőrkapitány Siófok és Marcali élén

Október 1-től a Siófoki Rendőrkapitányság vezetésével Bene Zsolt alezredest, a korábbi marcali rendőrkapitányt, míg a Marcali Rendőrkapitányság vezetésével Beke Mária őrnagyot bízta meg a Somogy megyei rendőrfőkapitány – a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság közelménye szerint. 

Mint arról korábban hírt adtunk, Molnár Gábor ezredes, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2018. szeptember 21-i hatállyal indoklás nélkül vonta vissza Kasznár Gyula alezredesNEK, a Siófoki Rendőrkapitányság vezetőjének kinevezését.

Kasznár Gyula mintegy 20 éves rendőri múlttal rendelkezik. 2014-ben került Somogy megyébe, először Nagyatádra, majd bő két éven át irányította a siófoki kapitányságot.

(Két és fél éve Király Richárd rendőr alezredest váltották le ilyen váratlanul, indoklás nélkül a siófoki kapitányság éléről. A siófoki képviselő-testület elismerő oklevéllel és tárgyjutalommal köszönt el tőle. Akkor nevezték ki a helyére Kasznár Gyulát, a Nagyatádi Rendőrkapitányság korábbi vezetőjét – a szerk.)