Új, prémium vízparti rendezvényhelyszínt kapott a Balaton (Forbes)

A Balaton új,  különleges rendezvényhelyszínnel gazdagodott idén ősszel. Az északi parton egyedülálló 5 csillagos, adults-only szolgáltatásokat nyújtó LUA Resort***** szálloda mellett nyílt meg Balatonfüred és a régió új rendezvényhelyszíne, a LUA EVENTS, mely a szállodával szoros szimbiózisban a munka és a kikapcsolódás tökéletes egyensúlyát kínálja. A multifunkcionális, vízparti kapcsolattal rendelkező rendezvényhelyszín mindenben a magas minőséget és a fenntarthatóságot képviseli, emellett építészetileg is hihetetlenül inspiráló.

Aki a jövőben balatoni prémium rendezvényhelyszínt keres, az nagy eséllyel találja meg a számítását a minden igényt kielégítő új balatonfüredi létesítményben – írja a Forbes.  A LUA EVENTS (a név a luxury, unconventional, adults mozaikszavakból áll) hatalmas üvegfalai, balatoni kilátása, ugyanakkor a nagy terem teljes sötétíthetősége és 3 termes szekcionálhatósága, high tech audiovizuális felszereltsége, és az épület akadálymentes kialakítása egy olyan befogadóteret jelent, ahol a rendezvényeknek csak a fantázia szab határt.

Nem csak dolgozni várják ide a cégeket, hanem ünnepelni is! Sőt! A LUA terei tökéletesek nagy céges rendezvényekre, ünnepségekre, díjátadókra, karácsonyi partikra, elegáns vacsorákra, sajtótájékoztatókra, partnertalálkozókra, divatbemutatókra. De esküvő befogadására is nyitottak.

A rendezvényterem szervesen kapcsolódik az épülettel szemben elhelyezkedő 5 csillagos szálloda szolgáltatásaihoz. A LUA Resort gasztronómiai koncepciója a könnyeden elegáns bistro konyha, a fogásokért Pintér Károly executive chef és Pesti István chef consultant felel. A konyha fókuszában a magas minőségű alapanyagok és a szenvedélyes alkotás áll, a menüt hazai termelők és fenntartható gazdaságok szezonális alapanyagainak felhasználásával állítják össze. Törekednek arra, hogy környezettudatos rendezvényhelyszínként működjenek, fenntartható megoldásokat alkalmazzanak, ezért a vendégek kényelmét – többek között – környezetkímélő hűtő-fűtő rendszer szolgálja, és a konyha alapanyait is a régióból igyekeznek beszerezni.