Tűzoltók egész éves munkáját köszönték meg Veszprémben

A Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetői állománya idén is köszöntötte az év utolsó napjain szolgálatot teljesítő tűzoltókat. 

A megye valamennyi hivatásos és önkormányzati tűzoltóságára ellátogattak az igazgatóság vezetői, akik ez alkalommal nem egy szemle, vagy ellenőrzés miatt, hanem az egész éves kitartó munka elismeréseként tettek látogatást a laktanyákban 2017 utolsó napján – írja honlapján a Veszprém Megyei katasztrófavédelmi Igazgatóság. A tűzoltóságok állománya az év 365 napján készenlétben áll azért, hogy a megye mentő-tűzvédelme folyamatosan biztosított legyen. Ezt a kiemelkedő szolgálatot, valamint az egész éves munkát köszönték meg a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetői egy pohár pezsgő mellett.

A látogatás alkalmával egy rövid kötetlen beszélgetés keretében lehetőség nyílt az idei tevékenység felelevenítésére, valamint a jövőre vonatkozó célok kitűzésére is. Végezetül a vezetők békés, boldog, sikerekben gazdag újesztendőt kívántak az állománytagoknak és családtagjaiknak