Turisztikai és vendéglátóipari workshopot rendeznek Tihanyban

A Veszprém Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara és a KISOSZ Veszprém Vármegyei Képviselete április 17-én turisztikai és vendéglátóipari workshopot rendez a Club Tihanyban, amelyen az érintett vállalkozások a legaktuálisabb témákban kapnak tájékoztatást az idegenforgalmi szezont érintően. 

 

A rendezvényen való részvétel TÉRÍTÉSMENTES, de előzetes regisztrációhoz kötött, valamint feltétele a 2024. évvel bezárólag rendezett kamarai hozzájárulás – honlapján a Veszprém Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara.

Dr. Markovszky György, a Veszprém Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara elnökének megnyitója után előadást tart  a vendéglátás, kereskedelem területét érintő adóváltozásokról, ellenőrzési szempontokról, tapasztalatokról,  Dégi Zoltán a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Veszprém Vármegyei Adó- és Vámigazgatósága igazgatója.

Az élelmiszer-higiénia és élelmiszer-biztonság aktualitásairól Dr. Szabó József Andor a Tapolcai Járási Hivatal Élelmiszer-biztonsági és Állategészségügyi Osztály főállatorvosa beszél majd.

A délutáni szekcióban  a munkavédelem és a foglalkoztatás-felügyelet területén végbement változásokról szól majd  Troják László a Veszprém Vármegyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, Foglalkoztatás-felügyeleti és Munkavédelmi fősztályvezető, ezt követően a foglalkoztatáshoz igényelhető támogatási lehetőségekről tart előadást Angyalosy Edina a kormányhivatal Munkaerőpiaci és Alapkezelő Osztály vezetője.