Tovább épül a szántódi Horthy-villa helyén a BalaLand (napi.hu)

A BalaLand FamilyPark komplexum generál kivitelezésére írt ki nyílt tendert a Szántód BalaLand Family Ingatlanfejlesztő Kft., nettó 6,5 milliárd forint becsült ellenértékkel. A volt Horthy-villa 5,4 hektáros területén a Grabarics Építőipari Kft. már megnyerte a BalaLand ötcsillagos hotel kivitelezését.

Az uniós közbeszerzési közlönyben megjelent tenderfelhívást – ajánlatkérőként – a Szántód BalaLand Family Ingatlanfejlesztő Kft. tette közzé – adta hírül a napi.hu.

A portál szerint a kivitelezési idő 18 hónap. Ajánlatot az tehet, akinek az elmúlt három lezárt üzleti év mindegyikében a mérleg szerinti befektetett eszközök értéke elérte az 1 milliárd forintot, továbbá a három év során csarnokszerkezetet, vagy vizes elemeket tartalmazó közforgalmú épület, vagy szállásépület magasépítési kivitelezési tevékenységből legalább nettó 4 milliárd forint árbevétele származott. Az ajánlattételi határidő június 9. Az értékelésnél az ár 70, a minőség pedig 30 súlyszámmal szerepel.

A Szántód, Móricz Zsigmond u. 96. szám alatti 5 850 négyzetméter hasznos alapterületű épület a következőkből áll:

  • pince – 850 négyzetméter (gépészet),
  • földszint – 3 400 négyzetméter (előcsarnok, vizes játszóház, száraz játszóház, konyha – étterem és kiszolgáló részek),
  • galéria szint – 1 600 négyzetméter vizes játszóház, száraz játszóház, wellness rész, öltözők, gépészet.