Több ezer embert várnak a hétvégi REND Fesztiválra Pápára (infopapa.hu)

A Dunántúl egész területéről érkeznek látogatók Pápára, de minden helyi érdeklődőt is szeretettel várnak a szervezők az egyébként ingyenesen látogatható programokra.

Pápa városának és környékének lakosságát is nagy szeretettel várják a fesztivál valamennyi programjára, a REND Fesztivál ugyanis egy nyitott fesztivál, nemcsak a reformátusság ünnepe – írja az infopapa.hu.

Nemcsak hagyományos egyházi alkalmokon vehetünk részt, hanem az istentiszteletek, áhitatok mellett lesznek kiállításmegnyitók, könyvbemutatók, író-olvasó találkozók és könnyűzenei koncertek is – mondta el Steinbach József, a Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.

A nagyszabású rendezvény július 1-jén pénteken nyitja meg kapuit. Belvárosszerte számos program közül lehet válogatni, a legbőségesebb kínálat szombaton várja a látogtatókat. Fontos hangsúlyozni, hogy az esti nagykoncertek is ingyenesen látogathatók a Fő téren!

Olyan neves előadók ingyenes koncertjein szórakozhatunk, mint a Bagossy Brothers Company, vagy a 30Y, illetve az Alma Zenekar, a Neumann Trió, a Kaláka, továbbá a Quimbyből ismert Kiss Tibivel fellépő Aranyakkord.