Tiéd a színpad! – Új programsorozat indult Vonyarcvashegyen (tvkeszthely.hu)

Tiéd a színpad címmel új program sorozat indult a nyári szezonban Vonyarcvashegyen. Szombatonként várják azokat a vendégeket, környékbeli lakosokat, akik egy bemutatóval, produkcióval szívesen fellépnének a közönség előtt a strand melletti szabadtéri színpadon. A bemutatók mellett minden alkalommal vendégművész is szórakoztatja a közönséget.

Palásti Máté gitárművész  a Snétberger Zenei Tehetség Központ felfedezettje volt július első hét végéjén a vonyarcvashegyi Tiéd a színpad! program fellépője. A fiatal zenész, aki a különböző zenei műfajokban  magabiztosan kezeli hangszerét, hamar ismertté vált Európa és világszerte. Számos nemzetközi zenei versenyt nyert. Fiatal kora ellenére ma már zsűrizni hívják. Folyamatosan képzi magát, terveit megvalósítva egy szál gitárral nyújt maradandó élményt ország és világszerte. Nagy sikerrel.

Igazából sosem lehet elég korán kezdeni- én ebben hiszek legalábbis illetve rengeteg gyakorlás vezet oda is. Kitartás, várakozás,hasonló nehéz dolgok,de e mellé sok öröm is társul ami miatt megéri csinálni ezt az egészet valójában. Hat éves korom óta kezdtem a zenei pályámat. Hegedűn tanultam aztán kilenc éves koromtól kezdtem el gitározni. Most már egy jó 15 éve gitározom. Hála Istennek ez töretlen maradt ez a kitartásom – mondta  a fiatal gitárművész.

Az új program sorozat fellépőit ingyenesen élvezheti a zenekedvelő közönség.

Valamikor január,februárban egy bő költségvetéssel és rengeteg program tervvel indulunk volna ennek az évnek,aztán márciusban beütött a krakk és most ill. májusban már látszott,hogy valami már lehet előadásokat szervezni. Akkor találtuk ki a Tiéd a színpad!program sorozatot. Ugye itt van egy jó nagy színpad, nagyon sokaké lehet a színpad. Ennek volt egy első variációja amikor a Shady Blues-zal nyitottunk,aztán volt  a fúvószenekar- akik szintén hónapok óta nem találkoztak,nem találkoztak- volt itt egy főpróbájuk – adott tájékoztatást Farkas Tibor, a Művelődési Ház és Könyvtár vezetője.

A Tiéd a színpad! program augusztus 15-ig várja lakosság és a vendégek köréből mindazokat, akik szívesen fellépnének egy szórakoztató szombat estén Vonyarcvashegyen.

A Keszthelyi Tv híradása itt található.