Téli Varázs Siófokon – Adventi Programkavalkád, panorámás jégpálya

Siófok városa idén ünnepli 55 éves várossá válási jubileumát, a Siófok 55 Városnapi hétvégét követően Téli Varázs programsorozattal várja vendégeit az adventi időszakban. Meghitt karácsonyi fények, ünnepváró koncertek, karácsonyi körhinta, forró téli csemegék, elbűvölő gyermekprogramok és varázslatos hangulat készülődik a Víztorony körül, a város Fő terén. December közepén panorámás jégpálya nyílik a siófoki Nagystrandon és egészen február elejéig várja a tél szerelmeseit. Az ünnepvárás minden napjára jut téli élmény kicsiknek, nagyoknak egyaránt.

Ismét felsorakoznak az Aranycsengő Adventi Vásáron a csodás pompába öltöztetett kis faházak a város Fő terén, ahol a kedves kézműves ajándékok és díszek mellett olyan téli kedvenceket is találhatunk, mint a puha kürtőskalács, az illatos sült gesztenye vagy a gyümölcsös forralt bor. A kicsik örömére a Mikulás is ellátogat a vásárra december 6-án délután – írta a város közleményében.

Advent második hétvégéjén újra megrendezésre kerül Siófokon a Mikulásfutás (december 9.) az estéket a Duo Don Pedro’z barátai koncert, és Füredi Nikolett mesés-zenés találkozás előadása fűszerezi meg. December 15-17. közötti hétvégén megnyílik Siófok Balaton parti jégpályája, a Fő téren a JaMese Zenekar és Vadkerti Imre Acoustic adventi előadásával hangolódunk az ünnepekre. December 23-án este Bíró Eszter és zenekara ad ünnepi interaktív családi koncertet.