Táblákon is figyelmeztet a koronavírus-járvány kapcsán Hévíz

Megállító táblákkal, figyelemfelkeltő piktogramokkal, rövid, ám mindenki számára érthető ajánlásokkal is felhívja a figyelmet Hévíz városa a koronavírus járvány során tapasztalható helytelen emberi magatartás veszélyeire – tájékoztatta a hirbalaton.hu-t a település önkormányzata.

Papp Gábor polgármester elmondta: az önkormányzat összehangolt, megfeszített, folyamatos munkával tájékoztatja a hévízieket a járvánnyal kapcsolatban meghozott intézkedésekről, tanácsokkal, ha kell, tiltásokkal hívja fel az egyes korosztályok figyelmét a veszélyekre a város honlapján, hivatalos Facebook-oldalán és a város lapjában, ám úgy tűnik, még jobban ki kell használni a nyomtatott lehetőségeket is, mert még mindig vannak, akik nem veszik elég komolyan a kérdést, veszélyeztetik környezetük egészségét.

A megállító táblák éppen azokhoz szólnak, akik ezekben a vészterhes időkben az otthon tartózkodás szabályait nem tartják be. A városvezető bízik abban, hogy a figyelmeztetések, tiltások, veszély jelzések végre nem nyitott kapukat döngetnek.

A táblákat a város forgalmas pontjain helyezik ki.